"Knjiško ponašanje nasilnika" Napadnuta popularna influenserka, ovo su detalji incidenta
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu se radi

"Knjiško ponašanje nasilnika" Napadnuta popularna influenserka, ovo su detalji incidenta

Otkrila kako je došlo do incidenta

Objavljeno:

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, doživela je veliki stres kada je, kako je otkrila, dobila pretnje i uvrede od strane jednog muškarca u Podgorici.

Ona se oglasila preko društvenih mreža i podelila nekoliko Instagramskih priča na kojima je bila vidno uzrujana, a oči su joj bile pune suza, te je do detalja otkrila kako je došlo do incidenta.

- Bukvalno sam počela da snimam storije od straha da me ne udari. Imam svedoke iz obližnjih lokala. Zapamtila sam njušku, slikala sam vozilo. Sad ću da idem u policiju. Ovo je tipično, knjiško ponašanje nasilnika. Ovaj sigurno kući tuče ženu, decu, ako i uopšte ima žrtve sopstvenog postojanja. Krenula sam na masažu, bila je oluja. Teško sam mogla da dobijem taksi i onda sam u minut dobila taksi i tražila da me odveze u tu zabačenu ulicu, a ako ne zna gde se nalazi da može da pozove dispičere. On me je vozio okolo ulicama. Odbio je da zove dispičera. Ja sam mu rekla da zaustavi auto i rekla da nije u redu da mi kuca taksimetar, a ne znate svoj posao, izašla i zalupila vratima - rekla je Njezvanova.

njezvanova
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.